Svanesjøen

Svanesjøen

Den russiske Nasjonalballetten fra Moskva gjester oss igjen med det som regnes som balletten over alle balletter, nemlig Svanesjøen.

Et språk alle forstår
Opplev Svanesjøen med den følsomme musikken av Pjotr Tsjajkovskij, storslått dans, en magisk scene og overdådige kostymer. Den russiske oppsetningen formidler et emosjonelt uttrykk gjennom en produksjon satt sammen av musikk og dans i ett språk som alle forstår.

Ensemble i verdensklasse
Den russiske Nasjonalballetten fra Moskva med stjernesolister fra Bolsjoj-balletten høster verdensomspennende suksess, og er uten tvil et av de beste ensembler innen sin sjanger.

Handlingen
Svanesjøens Odette er besatt av ond magi; hun må leve som svane om dagen, om natten blir hun igjen et menneske. Hun kan bare bli «løslatt» hvis hun møter ekte kjærlighet. Prins Siegfried forelsker seg i den vakre Odette og sverger evig kjærlighet og hengivenhet.
Trollmannen Von Rothbart finner ut dette og har andre planer. Han tar med sin egen datter Odile på ball. Odile ser ut akkurat som Odette, bare at hun kler seg i svart mens Odette kler seg i hvitt. Siegfried tror Odile er Odette, og han sverger sin evige kjærlighet til henne for å bryte forbannelsen. Odette viser seg, og prinsen skjønner hvor feil han har tatt.

Forestillingen varer 2 timer og 10 minutter inkludert pause.

Sted: Dovregubbens hall

Adresse

Lundegata 6
3724 Skien

www.ibsenhuset.no

Målgruppe
  • Barn
  • Eldre
  • Ungdom
Priser NOK
BarnAntall: 1  Kapasitet: 1 
Billetter   kr 525,-    
PrisAntall: 1  Kapasitet: 1 
Billetter   kr 625,-    
Submitter
Kontaktperson: Monica Angell  
Telefon: 35905490  
E-post: billett@ibsenhuset.no  
Powered by tellUs

Kontakt

E-post: billett@ibsenhuset.no
Telefon: 35905490

Tider

Lør ( 20.01 - 20.01 )
19:30 - 21:00 Ibsenhuset

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.