Spidergawd (Support: Panzergeil)

Spidergawd har tilnærmet gått under jorda i 2018, men ikke for å hvile. Tvert om! I januar kommer de tilbake med sitt femte studioalbum, med den innovative tittelen; ‘Spidergawd V’.

Rolf Martin Snustad (barytonsax), Hallvard Gaardløs (bass), Kenneth Kapstad (trommer) og Per Borten (gitar/ vokal) har nok engang laget et imponerende album i tråd med Spidergawds unike sound. Der Spidergawd I og II blir litt som dokumentasjonen på en voksen gjengs lekestue, er Spidergawd III og IV hakket mer seriøse album med litt mer bestemt identitet. Spidergawd V fortsetter i samme lett gjenkjennelige Spidergawd stil, med NWOBHM-referansene (New Wave of British Heavy Metal) fra IV, samt tyngden fra III.

Kan du høre for deg IV med et aldri så lite røykfullt drag mot Black Sabbath så vil du nok være i nærheten av det som møter deg i starten av 2019.

Spidergawd går på kl. 21.30.

Support: Panzergeil! (kl. 19.30)
2016 satte virkelig startskuddet for det fremadstormende Porsgrunnsbandet Panzergeil, med utgivelsen av den selvtitulerte EPen spilt inn hos, mikset og produsert av Christer Krogh (Grand Cafè) i Velvet Recording studio. Låtene «Ropes» og «Solarbed Crackhead» som bandet slapp som singler i forkant av utgivelsen ble begge anbefalt av P3 Urørt og fikk spilletid både på P3 og P13. Bandet ble der beskrevet som et kjærkomment gjensyn med rett fram rock som oser god stemning og vekker frem den ekte rockegleden. Musikken deres kan gi assosiasjoner til alt fra Turboneger og Kvelertak til Iggy Pop, men låter allikevel nytt og eget.

Bak deres uskyldige ytre gjemmer det seg en råskap som kjapt kommer frem når første riffet går på scenen, og Panzergeil tvinger frem glis og bakoversveis både på klubb- og festivalscener. I kjølvannet av EPen har bandet satt kyststripa i kok med konserter i Bergen, Kristiansand og Oslo, samt flere opptredener rundt om i Grenland. Med bakgrunn som husband fra Rockeklubben i Porsgrunn er det ikke rart disse karene vet hvordan rocken best leveres – hardt, hårete og rett i mellomgulvet.

I mai 2018 slapp gutta den nye singelen «Ride», og er for tiden i gang med å sette sammen sitt debutalbum.

Aldersgrense 18 år (under 18 på galleri)

Adresse

Storgata 164
3915 Porsgrunn

www.elvespeilet.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Tor ( 21.02 - 21.02 )
19:30 Kulturhuset Ælvespeilet

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.