Nyttårskonserten 2018

Nyttårskonserten 2018 - med Sølvguttene

Ibsenhuset er igjen klar for en skikkelig Nyttårskonsert! Monica Fossedal Lauritsen, Yngve Andre Søberg, Henrik Engelsviken, Maija Skille, Edward Mustad, Sølvguttene og Telemark symfoniorkester ønsker det nye året velkomment med stil!

Storslagen feiring av det nye året
For tredje år på rad, og denne gang kan vi kalle det en tradisjon her på Ibsenhuset, blir det en vakker og storslagen feiring av det nye året. Da, som nå, inviterte vår lokale operasangerinne Monica Fossedal Lauritsen operavenner og publikum til en storslagen feiring av det nye året.

Foruten Monica, får vi også i år solister fra den Norske Opera: Yngve Andre Søberg,  Henrik Engelsviken og Maija Skille pluss vår egen operakomet Edward Mustad. Nytt av året er Sølvguttene med sine klokkeklare røster. Med Telemark symfoniorkester i ryggen, lover sangerne og kor en begivenhetsrik kveld hvor stil, eleganse og operaperler står i fokus.

Kveldens fyrverkeri presenteres i form av Reza Aghamir: pianist, dirigent og musikalsk ansvarlig.

Nytt av året – Sølvguttene
Sølvguttene, som ble stiftet allerede i 1940, er en institusjon i norsk sang og musikkliv. Sølvguttene har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale utmerkelser, og koret har vunnet den britiske korkonkurranse ”Let the Peoples Sing». Koret har en omfattende og variert nasjonal og internasjonal konsertportefølje og korets klang og korkultur er unik.

Sølvguttene er for veldig mange blitt en viktig del av norsk juletradisjon med sine tradisjonelle julekonserter og nå er de altså klare for Nyttårskonserten 2018 her på Ibsenhuset.

Vi ønsker 2018 velkommen! 

Priser:
Ordinær: 400,-|
Student: 250,-

Adresse

Lundegata 6
3724 Skien

www.ibsenhuset.no

Målgruppe
  • Eldre
  • Ungdom
  • Voksen
Priser NOK
StudentAntall: 1  Kapasitet: 1 
Billetter   kr 250,-    
PrisAntall: 1  Kapasitet: 1 
Billetter   kr 400,-    
Submitter
Kontaktperson: Monica Angell  
Telefon: 35905490  
E-post: billett@ibsenhuset.no  
Powered by tellUs

Kontakt

E-post: billett@ibsenhuset.no
Telefon: 35905490

Tider

Lør ( 13.01 - 13.01 )
20:00 Ibsenhuset

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.