Nylyd #51: Joakim Blattmann & Ricardo del Pozo

Blattmann og del Pozo har samarbeidet om både verk og utstillinger i en årrekke, og kuraterer sammen lydperformance-rekken «Spaces Speak». Performanceserien fokuserer nettopp på interaksjonen mellom lyd og bilde.

Joakim Blattmanns arbeid med lyd spenner seg fra skulpturelle installasjoner og komposisjon til audiovisuelle arbeid og konserter. Akustisk økologi, feltopptak og objekters iboende akustiske egenskaper er tilbakevendende temaer. I konsertuttrykket er prosesserte feltopptak, elektronikk, droner og ulike strengeinstrumenter ofte bærende elementer. Blattmann er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim, og har tidligere vist arbeider ved blant annet Østre – Hus for lydkunst og elektronisk musikk, Trondhjems Kunstforening/Meta.Morf, ACUD Kino med Clemens Wilhelm (DE). AMRO (AT) og Supermarket i Stockholm med RAM Galleri.

Ricardo del Pozo arbeider med digital lyd og video, hver for seg eller i kombinasjon med hverandre. Gjennom digitalt sanntidsbaserte prosesser, sikter del Pozos arbeider på å adressere de formale aspektene ved innspilt materiale – klangen av et objekt, fargen eller bevegelsen i en video. Ricardo er utdannet ved Kunstakademiet i Bergen.

Torsdag 13. september kl 21 (dørene åpner 20)
cc: 100,- | 50,- (student)
Fri aldersgrense

Joakim Blattmann - elektronikk
Ricardo del Pozo - elektronikk

Nylyd 2018 er kuratert av Lerin/Hystad.

Adresse

Tømmerkaia 19
3717 Skien

www.spriten.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Tor ( 13.09 - 13.09 )
21:00 Spriten Kunsthall, Skien

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.