Konsert til inntekt for ”Ferie for alle”!

Konsert på Kafe K i Porsgrunn til inntekt for ”Ferie for alle”!

Kvelden bry på tre ulike konserter, med stor spennvidde:

Kl. 21.00: Dere får gleden av å oppleve det unge gitartalentet, Tristan Hafredal Melby, som spiller Americana og rock`n roll med bl.a Pål Jensen.
Kl. 22.00: De som ikke fikk med seg slippfesten får her en ny mulighet til å se Grenlandsbandet , Swifan Eolh & the Mudra Choir, som i disse dager er plateaktuelle med sitt debutalbum, «The Key», utgitt på Apollon records. De har gjort seg bemerket da de i 2017 konsert-debuterte som oppvarmingsband for legendariske Gong!

De har senere delt scene med Magic Pie, Panzerpappa, Krokofant, Suburban Savages og nå senest for Motorpsycho. Bandet ble grunnlagt i 2015 av vokalist/gitarist, Rune Seip Bjørnflaten (Captain Cumulonimbus & his wondrous cloudship/Vishwa Soundreflector) og bassist, Tom Inge Andersen (Utopian Fields/Carvus/HPRE), som sammen med trommeslager, Jarle Alfsen og vokalist/danser, Synøve Jacobsen, utgjør gruppas grunnstamme. Med seg på keyboards denne kvelden har de Marius Ystad.

Kl 23.00: Kvelden avsluttes med Owe Thorkildsen trio som spiller skeive og groovy tolkninger av kjente slagere.

Inntektene fra konserten går uavkortet til Røde kors sitt prosjekt, som ivaretar lavtlønnede barnefamilier sin evne til å gi barna gode ferieopplevelser. Støtt opp!

Dørene åpner kl. 20:00
Konsertstart kl: 21:00
​​​​​Billettpris kr 200,-

Adresse

Storgt. 174 C
3915 Porsgrunn

www.kafek.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Fre ( 22.02 - 22.02 )
21:00 Kafe K

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.