© Foto: Martin Losvik

Konsert med Æ

Oransj presenter for andre gang artisten Æ. Da han tok turen for to år siden var det altfor få som fikk med seg denne enestående nord-norske visemesteren. Og veldig mange som i etterkant sa at ”der skulle jeg ha vært!” Nå får dere altså sjansen.
Æ solodebuterte med plata «Voksensløvsinn» i 2008, og har spilt seg rundt på store og små scener og festivaler i Norge og Sverige samt et par andre land. Dette er mørk, dynamisk og tekststerk nu-visesang.


Høsten 2016 slapp han sitt seneste album «Endetidsbilda» til blant annet terningkast 5 i Dagsavisen, AN og Stavanger Aftenblad, og tung skryt hos blant annet Gatemagasinet Virkelig og Musikk fra Norge. Førstesingelen derfra «Kanskje…» var listet et par måneder på P1 og Ordentlig radio, og spilles framdeles av og til.

Æ har sluppet en rekke album til gode kritikker på både norsk, svensk og engelsk. Musikkvideoen til låten «Låt Alla Gamla Drömmar Dö», regissert av Thor Brenne i 2015, vant prisen for «Beste regi» under Nordic Music Video Awards. Æ spiller også i Likholmen

Kveldens supportartister er låtskriver Tor ”Ærlig” Naas og gitarist Øyvind Risberg.

Tor Ærlig er kjent fra bandet Kaptein Tordenbrak som i 1996 hadde radiohiten Generasjon f.eks. Nå om dagen spiller han i bandet Tor Ærlig og Detektivene som i fjor kom ut med EP-en Columbo. Tor og Øyvind bor begge på Sandøya utenfor Brevik og har spilt sammen i mange år. Blant annet inviterte de årlig til julekonserter på landets minste kulturhus, nå henseilte Lyngholmen av Sandøya. Øyvind spiller også String Swing i Sandøya Hot Club. Tors solo-debutskive er planlagt å komme ut neste år. 

Konsert fra kl. 20.00
Dørene åpner kl 19.00
cc: 200,- Billetter selges i døra.

Adresse

Torgbakken 10
3950 Brevik

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Lør ( 16.09 - 16.09 )
19:00 Oransj, Brevik

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.