PiTfestival: As a tiger in the jungle

As a Tiger in The Jungle er en fantastisk blanding av sirkus og teater, som skaper en fortelling en engelsk kritiker kalte for a life changing experience. En sterk, viktig og hjertevarmende forestilling om barneslaver frigjort fra indiske sirkus.

As a Tiger in The Jungle er inspirert av opplevelsene til de Nepalske sirkusartistene Renu og Aman som var slaver i indiske sirkus gjennom hele sin barndom. Over 700 nepalske barn er frigjort fra indiske sirkus siden 2002. Barna ble plukket opp som 3-4 åringer fra små fattige landsbyer i Nepal og solgt til sirkus i India. Selv om As a Tiger in The Jungle fokuserer på Aman og Renu’s sjebne, setter forestillingen også søkelyset på menneskehandel av barn generelt. Redd Barna regner med at menneskehandlere sørger for at det forsvinner over 1 million barn hvert år i verden.

I 2013 tilbrakte Ali Williams 1 år som prosjektleder for etableringen av Circus Kathmandu, et kompani bestående av frigjorte barneslaver fra indiske sirkus, som bestemte seg for å satse på den eneste kunnskapen de hadde etter en beinhard og tragisk oppvekst som sirkusslaver.  Blant disse var Aman og Renu.

Ali inviterte Sverre Waage til Nepal for å møte de 13 artistene og arbeide med dem. Det var starten på et samarbeid som nå er blitt As a tiger in the jungle.

As a Tiger in The Jungle ble produsert i Norge og Storbritannia sommeren 2017, med en første turné til sentrale spillesteder i England og Wales samme høst.

Billett: https://bit.ly/2GlaKlW

Adresse

Storgt. 164
3915 Porsgrunn

www.pitfestival.no

Se også
Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Fre ( 15.06 - 15.06 )
19:30 Kulturhuset Ælvespeilet - Porsgrunn

Lør ( 16.06 - 16.06 )
18:00 Kulturhuset Ælvespeilet - Porsgrunn

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.