© Skien fritidspark

På skøyter i Grenland

Skien Fritidspark
Her er det en kjempestor utendørs isstadion. Utleie av skøyter. I tilknytning til isen er det 2 lavoer, hvor det fyres med ved og man kan varme seg og evnetuelt grille medbrakt mat. Flombelyst.
Innendørs er det en ishall med 2 isflater, den store isflaten brukes mes ti trening og kamper, den lille er for de minste som skal lære å stå på skøyter.

Eidangerfjorden i Porsgrunn
Når isen ligger tykk i Eidangerfjorden - ta er det bare å ta frem skøytene eller sparken!

Dammane i Brevik
Dammane ligger langs hovedveien mellom Stathelle og Langesund. Øvre Dam er delvis opplyst hele året, men noen ekstra lamper blir slått på i vinterhalvåret og blir styrt av det samme systemet som slår av og på lyset i trimløypa som går forbi.
NB! Isen i den nordre enden av dammen kan være usikker tidlig og sent på året, fordi det renner vann inn fra høyereliggende dammer.

Kongens Dam
På Herre i Bamble kan en begynne ved Kongens Dam og følge vassdraget vestover mot Drangedal. Her ligger vannene på rekke og rad.

Kverndammen
På Kverndammen i Skien kommune, mellom Knarrdalsstrand og Klyve, kan det i kalde , snøfattige forvintre være fine skøyteforhold. Isen legger seg gjerne tidlig her.

Kilevannet
Kilevannet i Skien kommune er også ypperlig til skøyting og sparking.


 

Adresse

3724 Skien

Se også
Powered by tellUs

Kontakt

E-post: info@grenland.no
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.