Første Cruisebåt til Brevik

Grenland fallskjermklubb

M/S Stavangerfjord

MS Deutschland besøker Brevik og Telemark

Gøy i Skien Fritidspark

Gea Norvegica Geopark

For folk som bor i dette området er Grenland et kjent begrep. For andre kan det kanskje være forvirrende når Gea Norvegica består av to fylkeskommuner, åtte kommuner og i tillegg dukker både uttrykk som Grenland og Midt-Telemark opp. Grenland er et gammelt navn, det har sannsynligvis en sammenheng med grenene, en folkestamme som bebodde området i tidlige tider. Dagens bruk av navnet er knyttet til de fire geopark-kommunene Bamble, Porsgrunn, Skien og Siljan.

Som turist i Geoparken kan du oppleve og se mye spennende. Innenfor de 8 kommunene som omfatter geoparken skjer det en mengde aktiviteter hele året.

De ulike visit-selskapene har også total-oversikten for sitt område.  Her får dere tips om overnatting i ulike kategorier, spisesteder, aktiviteter mm.
Sjekk nettsidene eller ta direkte kontakt med Visit-selskapet for å få et skreddersydd opphold, eller ta turen i Geoparken på egen hånd.

Gea Norvegica Geopark ligger i Telemark og Vestfold fylker og innbefatter kommunene Bamble, Kragerø, Lardal, Larvik, Nome, Porsgrunn, Siljan og Skien.

For mer informasjon kontakt VisitGrenland på tlf 35905520 .

Kontakt oss

Tlf: + 47 35 90 55 20

Mail: info@grenland.no

Bottom

Developed by Aplia AS - Powered by eZ Publish and TellUsPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.